Община Асеновград и  Градска библиотека П. Хилендарски обявяват  конкурс за

...
Община Асеновград и  Градска библиотека П. Хилендарски обявяват  конкурс за
Коментари Харесай

Девети годишни номинации "Донка Пашкова" за инициатива, реализирана с помощта на доброволци в община Асеновград

Община Асеновград и  Градска библиотека " П. Хилендарски " афишират  конкурс за самодейност, осъществена благодарение на доброволци в Община Асеновград за 2022 г, във връзка  Световния ден на доброволеца - 5 декември. 

В състезанието са поканени да вземат участие всички организации и групи на територията на община Асеновград, които са осъществили  инициатива  с помощта на доброволци през  2022 година без значение на цел и метод на организация, източници на финансиране, брой и възраст на доброволците. 

Номинираната самодейност  трябва:
1. Да е осъществена  от локални организации и лица или от външни лица или организации, само че ориентирана към локалната общественост.
2. Да е осъществена в интервала декември 2021г. – декември 2022 година     
 
Целта на състезанието е да бъдат разпространявани доброволческите начинания в Община Асеновград, както и да се подтиква  инициирането и реализирането на доброволчеството.

Критерии за оценка
Представените начинания ще бъдат оценени съгласно  значението им за хората в общността и броя на участниците. 

Награди
Най-значимите начинания ще бъдат избрани от жури и ще получат приз " Донка Пашкова " – на името на първата щатна библиотекарка в Асеновград, посветила огромна част от живота и активността си на общността. Всички номинирани начинания ще получат грамоти за номинация.

Инициативи могат да бъдат номинирани от организации и обособени лица, като за задачата попълнят формуляр.
Очакваме номинации до 2 декември 2021  г. на e-mail:  

Резултатите ще бъдат оповестени на 7 декември, а премиите и номинациите ще бъдат връчени самостоятелно в Градска библиотека " П. Хилендарски " – Асеновград, във връзка 5 декември – Световен ден на доброволеца. Всички начинания ще бъдат включени в презентация и показани он-лайн в обществените медии.

Всяка  инициатива заслужава своето самопризнание и разпространение! За повече информация – тел. 0876840829, e-mail:  [email protected]
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР